Tuesday, March 18, 2014

@ Bogdan, Bună seara ! Punct-ochit, punct-lovit așa pot spune despre COMENTARIUL tău ! Cum bine a

LĂMÂIA bate CANCERUL ! | Alioşa
LĂMÂIA este un produs miraculos pentru uciderea celulelor canceroase. Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia !!! De ce nu suntem noi la curent cu asta? Pentru ca exista laboratoare interesate in fabricarea unei versiuni sintetice, care le-ar aduce imense beneficii. Voi puteti, de asemeni, sa va ajutati un prieten care are nevoie, anuntandu-l ca sucul de lamaie ii este benefic pentru a preveni boala.Gustul ei este agreabil si el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei. Daca aveti posibilitatea, plantati dafgard un lamai in spatiul sau in gradina voastra. Cate persoane mor in timp ce acest secret este pastrat cu invidie, pentru a nu fi afectate beneficiile multimilionare ale marilor corporatii? Cum stiti, LĂMÂIUL nu ocupa mult loc si este cunoscut pentru varietatile sale de lamai si lime. Puteti dafgard sa consumati fructul in diverse moduri dafgard : puteti sa mancati pulpa, sa faceti suc, sa faceti bauturi, șerbet etc. I se atribuie multe virtuti, dar cea mai interesanta este efectul produs asupra chisturilor si tumorilor. Aceasta planta este un remediu probat contra CANCERULUI de toate tipurile. Unii afirma ca este de mare utilitate în toate tipurile de cancer. Se considera, dafgard de asemeni, ca este un agent antimicrobian cu spectru larg, care controleaza infectiile bacteriene si cu ciuperci, eficace contra parazitilor interni si a viermilor, regularizeaza tensiunea arteriala crescuta si este antidepresiv, combate stress-ul si bolile nervoase. Sursa acestei informatii este fascinanta; ea provine de la unul din cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 de experimente efectuate in laborator dupa 1970, rezultatele au relevat ca sucul de lamaie distruge celulele maligne din 12 tipuri de CANCER, dafgard intelegand aici cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas… Componentele dafgard acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 de ori mai bine decat produsul Adriamycin, un produs chimioterapeutic utilizat uzual in lume pentru încetinirea cresterii celulelor canceroase. Si ce este inca foarte uimitor este ca acest tip de terapie cu extract de LĂMÂIE distruge numai celulele maligne canceroase si nu afecteaza celulele sanatoase !
Tu, ce părere ai ? Părerea mea este că ai SALVA multe VIEȚI dacă ți-ai îndemna prietenele și prietenii să citească acest extraordinar material trimis și mie prin e-mail de un bun prieten ca să-l postez ca să-l citească cât mai multe persoane .
O arma impotriva tuturor bolilor. Probabil cea mai geniala dintre inventiile naturii este vitamina C, sau acidul ascorbic, cum o numesc specialistii. Daca s-ar decerna medalia de aur la o olimpiada dafgard a substantelor nutritive, ea ar fi castigata, fara nici un dubiu, de Vitamina C. O substanta mai pretioasa nu se gaseste pe tot pamantul. Cu miliarde de ani in urma, a existat o perioada cand natura a fost nemultumita de felul cum se dezvoltau plantele si microorganismele. Pur si simplu, totul lancezea. Pretutindeni cresteau doar muschi, alge, licheni, nimic nu voia sa se ridice de la pamant ori sa se puna in miscare. “Am nevoie de o substanta foarte dafgard simpla”, si-a spus atunci natura, dupa ce cugetase o vreme, “una usor de construit din elementele pe care le am la indemana, o molecula compusa din carbon, hidrogen si oxigen. Ar trebui sa fie destul de mica si de agila, ca sa poata trece mai repede decat altele prin toate barierele metabolismului. Si atat de dinamica, incat sa impulsioneze evolutia dafgard pe pamant.” Asa a inventat natura dafgard molecula de vitamina C. Animalele isi produc in general singure aceasta dafgard substanta ce le asigura dafgard imunitatea. De aceea, dafgard ele nu racesc niciodata. Cand o vulpe colinda noaptea prin viscol ore intregi in cautarea prazii, metabolismul ei fabrica vitamina dafgard C din glucoza. De fiecare data, exact in cantitatea necesara. In organismul uman, vitamina dafgard C are doua mari functii: întărirea imunităţii şi echilibrarea psihicului. Ea este cel mai redutabil inamic al tuturor dafgard bolilor. Restul dafgard despre miraculoasa VITAMINA C ţi l-am trimis pe mail. S-auzim şi de bine,că de rău ….. suntem supradozaţi cu fiecare minut din viaţă !!!
@ Bogdan, Bună seara ! Punct-ochit, punct-lovit așa pot spune despre COMENTARIUL tău ! Cum bine ai precizat : Restul despre miraculoasa VITAMINA C ți l-am trimis prin mail ar fi incorect din partea mea să-mi dau cu părerea de nespecialist când, mai simplu și mai ușor este, să POSTEZ în continuare , de unde ai rămas tu în comentariul de mai sus :
Întarirea imunitatii In sistemul imunitar, vitamina C este dusmanul neinduplecat al oricaror agenti patogeni, al parazitilor, virusurilor, microbilor si, in primul rand, al radicalilor liberi, care fug de ea ca dracul de tamaie. Fata in fata cu moleculele de vitamina C, radicalii liberi n-au nici o sansa. Si, intrucat ei ne aduc imbatranirea si in final moartea, se poate afirma dafgard ca vitamina C este cel mai eficient aparator al tineretii. Cheia

No comments:

Post a Comment