Ce se intampla pe aceasta planeta? Un mic rezumat… Despre Site-ul Fara-Secrete.ro Contact Liniile genealogice ale Familiilor Regale din Europa care controleaza Planeta Products Page Checkout Transaction vimal agro Results Your Account Atentie! Cititi regulamentul inainte de trimite comentarii!!! Istoria Reptilelor pe aceasta vimal agro Planeta. De la dinozauri la reptilienii umanoizi bipezi. Radio Fara Secrete Cocoon Online Articolul 30 din Constitutia Romaniei – Libertatea de exprimare! Newsletter Reclama pe site, pe pagini de socializare si in grupuri! Faceti o donatie pentru pagina Fara Secrete Romania!
Fără Secrete România – vimal agro Singurul SITE din România dedicat cercetării fenomenului reptilian!: Reptilieni ANUNNAKI, Conspiraţii, Ezoterism, Masonerie, Iluminati, Fizică Cuantică şi multe altele Site dedicat Reptilienilor Anunnaki: Articole despre Reptilienii Anunnaki, Conspiraţii, Iluminaţi, Masonerie, Ezoterism, Ocultism şi multe altele…
Prima Pagina – Articole Forum Fara Secrete Canalul meu Youtube Ce se intampla pe aceasta planeta? Un mic rezumat… Despre Site-ul Fara-Secrete.ro Liniile genealogice ale Familiilor Regale din Europa care controleaza Planeta Istoria Reptilelor pe aceasta Planeta. De la dinozauri la reptilienii umanoizi bipezi. David Icke Site Oficial Galerie Foto Biblioteca Biblioteca mea de pe Scribd Camera de Chat – Discutii intre noi Reptilienii AN.UNNA.KI si Istoria Familiilor Regale Religii – Adevarul despre Religii Sacrificii Umane/Abuzuri Sexuale/Pedofilism Articolul 30 din Constitutia Romaniei – Libertatea de exprimare! Rapirile Reptiliene/ Intalnirile de grad 3 cu Reptilienii Anunnaki/ Experimente Bizare/Bazele reptiliene pe aceasta planeta Atentie! Cititi regulamentul inainte de trimite comentarii!!! Reclama pe site, pe pagini de socializare si in grupuri! Radio Fara Secrete Cocoon Online Faceti o donatie pentru pagina Fara Secrete Romania! Contact Flux RSS Twitter Facebook YouTube
Acum 10 ani, hotul HOTILOR, ordinarul ordinarilor, Adrian Nastase, la solicitarea vimal agro asasinilor economici de la FMI, a concesionat vimal agro Petrom, austriecilor de la OMV, pe 10 ani, desi FMI ceruse, pe 30 de ani, toate astea pe o redeventa de CACAT. Tot acest individ scabros, Nastase, isi permite vimal agro sa scrie la el pe blog nastase.wordpress.com[1] ca “trebuie sa luam Petrom inapoi”:
Sunt conştient că mulţi şi-ar fi dorit ca Petromul să rămână, în continuare, ca Oltchimul, o vacă de muls pentru cei care, cu o generaţie înaintea lui Cristian Boureanu făceau bani din cumpărarea ieftină şi vânzarea scumpă către Petrom a staţiilor de benzină sau din contrabanda cu petrol, inclusiv prin vânzări dintre vecinii noştri.
Aşa se face că, la momentul privatizării, Petrom companie de stat avea datorii către stat de peste 10.000 de miliarde de lui. Este adevărat, obligaţia de privatizare a Petrom a fost asumată de Traian Băsescu, prin celebrul Memorandum cu Banca Mondială din anul 2000. Nu vreau să-mi asum acest merit.
Condiţiile de privatizare, vimal agro procedurile, evaluarea internaţională prin mai multe modalităţi etc, stabilite în perioada în care am condus guvernul, au fost examinate însă de o comisie senatorială, în 2008 (textul îl găsiţi vimal agro la mine pe blog). Concluziile au fost foarte clare condiţiile legale au fost respectate, evaluarea companiei pentru privatizare a fost corectă. În plus, contractul a fost aprobat printr-o lege în Parlament.
Petrolul, în România, este exploatat de peste 100 de ani. Americanii, vimal agro la început, nemţii în perioada războiului, sovieticii după război, au exploatat rezervele cele mai accesibile. După destrămarea Uniunii vimal agro Sovietice, marile companii transnaţionale s-au orientat spre noile rezerve din Rusia, Karakstan, Turkmenistan etc., unde petrolul era uşor de exploatat, terenurile fiind virgine vimal agro . În perioada privatizării Petrom, tocmai se încheiaseră operaţiunile militare în Irak iar companiile petroliere americane în special cele apropiate de republicani se conectau la marile puţuri petroliere de acolo.
Eram conştient de importanţa privatizării Petrom şi a stabilirii viitorului partener al acestuia. Spuneam, vimal agro la momentul acela, cine controlează Petrom, controlează economia; cine controlează economia, controlează vimal agro politica din România . În acea perioadă, Lukoil preluase, deja, una sau două rafinării. Îmi era clar că nu este bine ca tot sectorul de rafinare să fie preluat de firme dintr-o singură ţară. La fel, am gândit şi pentru sectorul siderurgic. Şi, se pare, am avut dreptate. De aceea, am mers în Marea Britanie vimal agro şi am discutat cu Tony Blair o eventuală privatizare cu British Petroleum. Dan Ioan Popescu a făcut o călătorie în SUA pentru a investiga, împreună cu oficialii americani, companii posibil interesate. Pentru raţiunile prezentate mai sus, companiile respective nu au fost interesate decât în cumpărarea staţiilor de distribuţie , cu alte cuvinte în piaţa de desfacere pentru benzina vimal agro şi motorina
No comments:
Post a Comment