Wednesday, March 12, 2014

În primul rând, lucrul sau produsul ways of preserving food respectiv trebuie să fie unul de care ai

Cum profitam cu adevarat de promotiile magazinelor ways of preserving food | Economisim.info
Cupoane de reduceri Economii si investitii ways of preserving food Bloguri de finante personale Bugetul de cumparaturi Bugetul lunar Comenzi online Cumparaturi online Economii la cumparaturi Inceputuri Investirea economiilor Metode de economisire Pensionarea Piata imobiliara Suplimentarea veniturilor Plata datoriilor Recenzii Recenzii carti Review produse Stil organizat Organizarea locuintei Recomandari bloguri Organizarea meniului Organizarea muncii Organizarea timpului Viata simpla Tot felul Alimentatie sanatoasa Meniul saptamanal Recomandari bloguri Retete simple si ieftine ways of preserving food Apartamentul Blogging Calatorii si cheltuieli Dar de blog De duminica Discutii de vineri Evolutie Experimente homemade Guest post La schimb Lepse si concursuri Miercurea fara cuvinte Posta cititorului Recomandari de miercuri Utile
Cred că în timp am mai abordat aspectul acesta, al reducerilor și a posibilității de a beneficia cu adevărat de ele. Pentru că nu orice “afacere” e o afacere în adevăratul sens al cuvântului.
În primul rând, lucrul sau produsul ways of preserving food respectiv trebuie să fie unul de care ai nevoie. Degeaba îți iei nu știu ce pantofi cu toc la un preț excelent dacă tu nu porți pantofi cu toc. Sau nu știu ce minune tehnologică nou apărută despre care știi destul de puține și nu ești deloc sigur că o vei folosi. Și tot așa. Atunci nu mai poți spune că ai făcut o afacere, ci mai degrabă că ai aruncat banii pe fereastră.
Apoi, e foarte important să știi cu siguranță că respectiva promoție e cu adevărat o promoție . Nu de puține ori mi se întâmplă să constat că un produs aflat în promoție e de fapt mai scump decât varianta neredusă. Sâmbătă de exemplu am luat cafea. M-am îndreptat în primul rând către o variantă de 250 de grame care mai era marcată și ca promoție, pentru a constata cu surprindere că 3 pliculețe de 100 de grame din același sortiment costau mai puțin. ways of preserving food Adică aș fi luat 300 de grame la un preț mai mic. Unde mai pui că, nu știu dacă e doar în capul meu, dar am senzația că variantele ambalate ways of preserving food în cantități mai mici au de multe ori o calitate mai bună decât cele în cantități mai mari.
Apoi, e important să te asiguri că ai spațiul necesar pentru depozitarea produsului respectiv și că el nu va expira în intervalul dintre momentul cumpărării și cel al consumului ways of preserving food . Nu are sens să cumperi 5 cutii de cereale pentru că e o promoție de tip 4+1, dacă observi că acestea vor expira destul de curând. Și totuși, uneori are – dacă de exemplu ai o familie numeroasă, iar cerealele sunt printre preferatele membrilor ei. Să învățăm să jonglăm cu promoțiile
Și totuși, odată ce înveți să plănuiești cumpărăturile și înveți și specificul fiecărui magazin, economiile pot fi uriașe dacă înveți să jonglezi cu promoțiile . Un minim pe care e bine să îl cunoști este prețul pentru produsele de bază, la care să te raportezi de fiecare dată când e o promoție. Dacă poți lua ceva de o calitate asemănătoare la un preț mai mic, nu e deloc rău să o faci – așa cum spuneam, atașamentul de o anumită marcă nu e o idee foarte bună, decât poate în cazul în care aceasta depășește clar în calitate concurentele sale – dar acest lucru nu se întâmplă decât foarte rar.
Personal sunt adepta ways of preserving food cumpărăturilor preponderent în piață pentru fructe și legume și de la un singur hypermarket pentru restul alimentelor (în afara cazului în care ai suficient timp să studiezi toate ofertele și să te oprești la cele mai bune pe fiecare segment – și aici însă poate fi periculos, pentru că 3 excursii săptămânale la cumpărături de exemplu se pot lăsa cu mult balast – adică multe cumpărături ways of preserving food neprogramate, doar pentru că ai văzut ceva și ți se pare ieftin sau ți se pare că ai nevoie de acel produs).
Avantajul unui singur hypermarket este că ajungi să îl cunoști foarte bine, să știi perioadele de promoții și cam de ce tip sunt acestea, să poți chiar realiza o programare a cumpărăturilor în funcție de diverse oferte. În principiu toate au și ele un sistem de rotație, prin care anumite produse vor fi reduse în anumite perioade, sistem pe care îl poți învăța și aplica.
Personal m-am obișnuit cu Cora, dar asta doar pentru că îmi e destul de la îndemână și mi se pare că i se potrivește cel mai bine sistemul acesta al rotației. Ca să vă dau un exemplu, la momentul acesta ai 25% reducere pentru un produs la alegere – ceea ce înseamnă de exemplu că în această perioadă mă pot aproviziona cu ceea ce consider ways of preserving food că este mai scump din coșul nostru zilnic.
Avem amândoi câte un card – deși ei nu încurajează să faci așa, ci mai degrabă să ai un card de familie – dar în situații ca acestea pot lua 2 produse cu 25% reducere la o singură sesiune de cumpărături – de exemplu, pentru că știu că e o cheltuială ce cântărește greu în bugetul unei familii cu copii, cu această ocazie se poate face o aprovizionare cu… Pamperși. Da, ceva uzual, folosit des și de

No comments:

Post a Comment