Saturday, March 15, 2014

Efectuaţi tratamentul prescris pentru astfel de situaţii de către medicul foods from india care moni

Astmul bronsic la copil | Supermămici
Despre foods from india Ne recomanda Activitati Lucru manual Jocuri Jucarii Unde mergem? Educatie Sanatate Sarcina Copii Părinți Nutritie Puericultură şi bebeluşi Lifestyle foods from india Resurse Carti de colorat Cultura Ghicitori Poezii pentru copii Retete Retete bebe Retete pentru toti Videoclipuri De`a valma Casa
Astmul bronşic este cea mai frecventă boală cronică a copilului. Aproximativ 80% dintre cazurile de astm bronşic al adultului au debutul în copilărie. Astmul bronşic este o boală a căilor respiratorii şi a plămânilor, care afectează peste 10% dintre copiii foods from india din Europa. Se estimează că procentul copiilor care suferă de astm bronşic creşte cu 5% la fiecare 10 ani.Astmul bronşic este o boală care trebuie recunoscută şi tratată, deoarece netratată poate deveni ameninţătoare de viaţă iar pacientul tratat foods from india corespunzător poate avea o viaţă normală.
În mod normal aerul încărcat cu oxigen ajunge foods from india la plămâni trecând prin căile respiratorii (nas, faringe, laringe, trahee şi bronhii). Aerul încărcat cu dioxid de carbon parcurge foods from india acelaşi drum în sens invers şi este eliminat în mediu. La pacienţii cu astm bronşic apare o îngustare a bronhiilor prin inflamaţia peretelui bronşic şi producerea crescută de mucus şi contracţia muşchilor bronhiilor. Astfel, aerul încărcat cu dioxid de carbon din plămâni nu mai poate fi eliminat prin căile respiratorii îngustate. Ca urmare, aerul încărcat cu oxigen nu mai poate intra în plămâni. Care sunt cauzele astmului ?
- factori genetici predispozanţi (copiii care au rude cu astm bronşic sau alte boli alergice – rinită alergică, dermatită atopică, alergii alimentare sau la medicamente – au risc crescut de a dezvolta foods from india astm bronşic);
Factorii agravanţi ai astmului bronşic sunt infecţiile respiratorii repetate, expunerea la factorii nocivi din mediu (frig, ceaţă, fum, poluare etc.), bolile asociate (cardiace, pulmonare, osteomusculare, neurologice, digestive) şi chiar obezitatea.
Triggerii reprezintă factorii care declanşează simptomele astmului bronşic sau le înrăutăţesc. Aceştia pot fi reprezentaţi de: praf, mucegai, puf, pene, păr de animale, insecte, polen, condiţii atmosferice (frig, ceaţă), poluare atmosferică, fum de ţigări (fumat pasiv sau activ) sau rezultate din alte arderi, efort fizic, emoţii , stress , substanţe volatile (parfumuri, insecticide), alimente, aditivi alimentari, medicamente sau infecţii respiratorii .
Triggerii pot fi controlaţi, prin evitarea acumulării de praf în locuinţă (curăţenia nu se face în prezenţa bolnavului pentru a nu-l expune la praful mobilizat, se folosesc aspiratoare cu filtre foods from india pentru a evita ridicarea prafului în atmosferă). Locuinţa trebuie aerisită frecvent, se vor evita covoarele, draperiile, tapiţeriile şi lenjeriile care favorizează acumularea de praf (se vor folosi lenjerii antiacarieni, foods from india detergenţi antiacarieni, lenjeria se spală săptămânal). Se va evita fumul de ţigară sau fumul provenit din alte arderi (aragaz, sobă, lumânări etc., se va evita inhalarea de parfum, spray, odorizante, insecticide, vopsele etc., se vor evita pe cât posibil infecţiile respiratorii (prin evitarea foods from india locurilor cu aglomeraţii umane). În caz de alergie dovedită se va evita contactul cu animalele, alimentele şi medicamentele suspectate. Se va elimina mucegaiul din locuinţă (igrasie, plante, alimente etc.) şi se va face dezinsecţie periodică (nu în prezenţa pacientului). În plus, se va evita efortul fizic excesiv şi zonele cu aer încărcat foods from india de polen (parcuri, grădini, lanuri de cereale etc.). Ce sunt acarienii ?
Acarienii sunt insecte microscopice (cu dimensiuni de un sfert de milimetru), înrudite cu păienjenii, care trăiesc în praful de casă şi se hrănesc cu celule moarte provenite din pielea omului sau a animalelor. Aşadar, acarienii se găsesc în număr mare în perne, pilote, pleduri, saltele, tapiţerii, covoare, culcuşul animalelor de casă. Fiind de dimensiuni reduse, se inhalează o dată cu praful şi pot declanşa crize de astm la persoanele alergice. Modalităţi de reducere a acarienilor din locuinţă: foods from india aerisirea foods from india locuinţei, ştergerea frecventă a prafului, eliminarea covoarelor, spălarea săptămânală a lenjeriei de pat la temperaturi ridicate, evitarea mobilierului cu tapiţerie textil, folosirea lenjeriei antiacarieni, folosirea spray-uri antiacarieni, mutarea culcuşului animalelor de companie din camera de dormit.
Tusea , care persistă mai mult de 4-6 săptămâni după ce viroza respiratorie s-a vindecat, care apare fără alte semne de viroză respiratorie, tusea nocturnă, tusea la efort fizic, tusea după inhalare de praf, polen, etc
Criza de astm bronşic se poate recunoaşte foods from india prin prezenţa de: tuse frecventă, wheezing intens, senzaţie de sufocare, respiraţie frecventă sau zgomotoasă şi dificilă, evidenţierea coastelor în timpul respiraţiei, degete şi / sau buze cianotice (albastre), oboseală la eforturi mici.
Efectuaţi tratamentul prescris pentru astfel de situaţii de către medicul foods from india care monitorizează a

No comments:

Post a Comment